McPizza ! Igen, jól olvasod ! Pizza !
2017. április 17. írta: FastFood Spy

McPizza ! Igen, jól olvasod ! Pizza !

Számomra meglepő , hogy régen a McDonald's pizzával is kedveskedett a vendégei számára.

A McPizza az 1980-as évek körül volt az étteremlánc kínálatában. Eredetileg családi méretben készítették, amit az asztaloknál lévő magasított állványra raktak le az étterem dolgozói. Persze a későbbiekben már több méretben is lehetett kapni.

mcpizza.png

(forrás : http://mcdonalds.wikia.com/wiki/McPizza)

1990-es években a McDonald's úgy döntött, hogy megszünteti az árusítását, ugyanis egy pizza elkészítése kb. 11 percig tartott, ami a többi termékük elkészítési idejéhez képest jóval több volt. Úgy vélték ez nem fér bele az üzletpolitikájukba, nem szerették volna elveszíteni a köztudatban a vállalat gyorsaságáról kialakult hírnevet.

AZONBAN... !

2015 Januárjáig még 3 üzletük megmaradt, ahol a Mc Pizza is fogyasztható :

- Pomeroy, Ohio,

- Orlando, Florida,

 - Spencer, Virginia

3 srác, közel 800 km-et utazva ellátogatott az egyik étterembe, hogy kipróbálják milyen is ez a sokak által elfeledett étel. Az alábbi videóban megnézhetitek miként utaztak oda, és hogyan is néz ki a pizza. ( aki csak a pizzára kíváncsi tekerjen 5:40 ig !!! )

Ahogy a kommentek egyre csak gyűltek a videó alá, úgy nőtt a kereslet is a pizza iránt újra, és számos helyen kérték az emberek, hogy kerüljön fel ismét a menüre.

Véleményem szerint, ha a McDonald's szeretné megtartani pozícióját a piacon, ésszerű döntés lenne újra bevezetni a pizzát. Valószínű, hogy a forgalom növekedés mellett, az étteremről alkotott kép már nem csak a hamburger szónál ugrana be közel elsőként a tudatba, hanem már a pizzánál is !

Te kipróbálnád ? Ha igen, like-old a cikket  Facebook oldalunkon ! :)

 

FastFood Spy

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kajafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr9012430333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dominik Gönczöl 2017.05.07. 19:16:15

Jól hangzik finom lehet :)
süti beállítások módosítása