A ciabatta szendvics sorozat úgy néz ki, nem áll le. Ugyanis, a Don Pepe, egy újabb szendvicset tett az étlapra. Már maga a promó képek is ösztönzik az embert, hogy igen, ezt mindenképp ki kell próbálni. Így is tettünk...
Hogyan is tudnánk összefoglalni az ételt?
A képek magukért beszélnek:
Tartalom:
-Kukoricás, narancsos sajtszósz
-Chorizo
-Csemege uborka
-Mozzarella
-Füstölt Tarja
-Cheddar sajt
-Roston, omlós csirke
-Ciabatta (22 cm)
A narancsos sajtszósz és a dijoni mustár olyan ízvilágot adott a csirkének, amihez hasonlót még talán életünk során soha nem ettünk. Amikor szendvicset kóstolunk, az első harapást mindig a közepéből szoktuk venni, mivel úgy gondoljuk, általában ott található a legtöbb alapanyag az ételben. Erre a Don Pepe rácáfolt, a Cuba Libre az elejétől a végéig, majdnem az összes alapanyagát tartalmazza. (A chorizo kb. a negyedétől - háromnegyedéig volt). A ciabatta ismét ropogósra sikerült, de ezt a korábbi verziókról is elmondhatjuk.
A legmeghatározóbb íznek a sajt, az enyhén narancsos-mustáros-majonézes csirke ízkombincáióját mondanánk. Őszíntén megvallva, kissé éhesen rendeltük meg ezt az újdonságot, és azt kell mondjuk, a mennyiséggel még így sem volt gond, jól lakottságig megteltünk!
Egyetlen negatív dolgot tudnánk feljegyezni, az pedig az evőeszköz volt. Sajnos amit kaptunk kések, nem voltak túl élesek, így kissé nehézkes volt késsel villával enni, de ilyen ízek mellett ez teljesen elhanyagolható. Bátran ajánlom olyanoknak, akik szeretnének valami új zamatot kipróbálni.
Nálunk 10-ből 20 pontot ért el! Kérünk mééég!! :)
Te kipróbáltad már? Ha igen, bátran írd le véleményed Facebook oldalunkon, főleg ha nem egyezik véleményünk! :)
Jó étvágyat kíván:
FastFood Spy