Elképesztő újdonság! Spagetti fánk!!
2017. április 09. írta: FastFood Spy

Elképesztő újdonság! Spagetti fánk!!

Egyszerű, gyors, finom

Már azt hittem mindent láttam amit, fánkkal kapcsolatban lehetséges. Croiassant-fánk, sushi-fánk, még csirkés-fánkokról is volt szerencsém olvasni. Azonban most, egy újabb étel fúzióval sikerült felkelteni figyelmemet :  SPAGETTI FÁNK .

 

A Pop Pasta elsődlegesen egy ételfesztiválra készítette el különlegességét, viszont akkora népszerűségre tett szert, hogy emberek százai szórták teli képekkel a közösségi média platformokat  az ételről. Ezt a népszerűségi rohamot kihasználva az étterem, ma már napi forgalomba hozta a fánkot.

A gyorsétterem szerint semmi titkos dolog nincs az ételben. Egyszerűen a kész spagettit összekeverik tojással, sajttal majd fánk formákba teszik, végül megsütik. Várhatóan egyre több ízben fogják elkészíteni ezt a meglehetősen furán hangzó, de annál inkább ízletesnek tűnő innovatív ételt.

Sajnos aki megszeretné kóstolni, annak egészen New York-ig kellene utaznia, ugyanis MÉG Budapesten nem kapható, de remélem minél hamarabb elterjed a fővárosban is !

Jelenleg 5 féle ízben kapható :

-Aglio e Olio Pop (Parmezán, fokhagyma, tojás, fűszerek, olíva olaj)

- Red Sauce Pop (Spagetti, parmezán, paradicsom sűrítmény, tojás, só, olíva olaj)

- Zucchini Pop (Cukkini, spagetti, parmezán, tojás, olíva olaj, fokhagyma, fekete bors, só)

- Carbonara Pop (Carbonara alap, spagetti, bacon, tojás, fekete bors, só)

- Bolognese Pop ( Darált marhahús, spagetti, tojás, parmezán, paradicsom sűrítmény, vörös és fok hagyma, só, olíva olaj )

Te kipróbálnád ?

pop_pasta_2.jpg

(forrás : Instagram, pop_pasta)

(forrás: www.smosh.com)

pop_pasta.jpg

(forrás : Instagram, pop_pasta)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kajafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr9412411807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása