Novemberben a gasztrovilágra általánosan jellemző, hogy a megszokottnál több sütőtökös, libahúsos étel kerül a kínálatba. Idén a Don Pepe egy kicsit kitűnik a sorból, ugyanis nem libával kínálja vendégeit, hanem kacsával.
Ebben a cikkben a KACSÁS Matyi burgerről olvashattok:
Nos, hol is kezdjük... miután kihozták a rendelést és felszedtük az állunkat a földről az első gondolatunk az volt, hogy valószínűleg lehetetlen, hogy mindent megegyünk . A 2690 Ft-os árat mi reálisnak tartjuk, hiszen tartalmaz egy torony magas burgert (ami már magában megtelít), valamint a szokásos Don Pepe krumplit és a megunhatatlan Don Pepe szószt.
A burger tetején egyből találkozhatunk azzal az elemmel, ami különlegessé teszi: a kacsamáj. Először kicsit félve kóstoltuk meg, nem tudtuk elképzelni, milyen kombinációt alkot a marhahús, a kacsamáj és a cékla szósz. Azonban kétségeink hamar elszálltak, az omlós marhahús, a libamájjal remek ízélmény volt, és ezt tudták még fokozni a cékla szósz és a marhahúsra olvadt sajt ízével. Amit még kitudnék emelni, az enyhe csipős, pikáns fűszerezés, valamint a hambi mérete.
Nézzétek csak:
H-A-T-A-L-M-A-S
Összefoglalva, remek ötlet volt a Don Pepe Kacsás hamburgere, az ízek összhangban voltak és a mennyiség is jóval átlag feletti. Ha kíváncsi vagy milyen egy kacsamájas burger, azt javasoljuk ezt mindenképp kóstold meg. NOVEMBER 30.-ig tudod megrendelni!! :)
Érdekel még valami a hamburgerrel kapcsolatban? Keress fel bátran Facebook oldalunkon! :)
FastFoodSpy