Éttermet nyit a Nutella!!!
2017. május 21. írta: FastFood Spy

Éttermet nyit a Nutella!!!

Ám egyelőre még csak a tengerentúlon

 

Az édesszájúak számára egy remek hír látott napvilágot a napokban. A Ferrero bejelentette, hogy megnyitja első hivatalos Nutella éttermét, ahol a legváltozatosabb, legkülönlegesebb Nutellával készített desszertek közül válogathatunk kedvünkre. 

nutella_eper.jpg

A megnyitót Május 31-ére tervezik Chicago-ban. Igen, egyelőre sajnos csak ezen az egy helyen nyílik hivatalos étterem, de ki tudja, ha beválik, akkor akár egy Nutella-franchise is kisülhet a dologból, és reménykedhetünk hogy Európában is nyílnak ilyen éttermek.

A tervezők szerint az étterem belseje olyan lesz, mintha egy nutellás üveg belsejében étkezne az ember.
"A Nutella világát szeretnénk a vendégek elé tárni. Nemcsak az ételeinkkel, hanem az egész étterem atmoszférájával. Már a belépéstől egészen a távozásig egy különleges élményben lehet része az embernek."-Nyilatkozta a cég szóvivője, Noah Szporn. 

Íme az első terv az étterem külső portáljáról: 

nutella_2.jpg

Csalogató, nem igaz?!

Ami a kínálatot illeti, részletes információkkal nem kecsegtetnek, de nyilvánosságra került néhány dolog, ami biztosan kapható lesz. Mivel az étterem hivatalos neve Nutella Café lesz, ezért a kínálat magját természetesen a kávék adják. Emellett a következő termékek lesznek biztosan fellelhetőek: Grillezett nutellás bagett, frissen sült mogyoró, áfonya granola joghurttal és nutellával. Ezeken felül számos olasz specialitást kínálnak majd, mint például a Panzanella gyümölcssaláta, a Gelato Affogato vagy a Fior di Latte, egy kis Nutellával megspékelve.

 geltao_affogato_nutella.jpg

(Gelato Affogato)

Reméljük meghoztuk a kedveteket! Izgatottan várjuk a megnyitót, és az első véleményeket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kajafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr9612529193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása