A következő sorok megzavarhatják a nyugalmat, aki látta a tegnapi Andorra elleni VB-selejtező mérkőzést kérem ne olvassa ha gyenge idegrendszerrel rendelkezik, valamint nem bírja a viccet. Természetesen továbbra is szurkolunk hazánk válogatottjának, de sokkolt minket az eredmény.
Legújabb finomság a piacon: MAGYAR BUKTA
Hozzávalók:
- Először is kerítsünk egy nem túl nagy, maximum 3ezer fő befogadására alkalmas stadiont (valami ilyesmit)
- Ezután az alábbi fűszereket random dobáljuk bele:
- 27 éves „bika” Gulácsi
- 23 éves „kihagyható” Bese
- 27 éves „frissensült magyar” Vinícius
- 24 éves „francia légiós” Lang
- 19 éves „ifjú titán” Tóth B.
- 21 éves „Bolognai kellék” Nagy Á.
- 23 éves „műfordító” Kleinheisler
- 26 éves „szellemlovas” Gyurcsó
- 28 éves „izomszaggató” Stieber, de ha probléma adódna ezzel a fűszerrel Nagy D.-vel helyettesíthetjük
- 30 éves „aranyásó” Dzsudzsák
- 25 éves „bombalábú” Eppel
- Ízesítőnek pedig használhatunk egy 54 éves kiváló évjáratú Storck-ot
Miután alaposan összekevertük a fűszereket, hagyjuk állni őket a kb. 25 fokos lámpafényes éjszakán 90 percig. De ne feledjük el időközben kivenni, nagyjából az 56. percnél Langot, hiszen máshol van szükség az erőre, ezért tegyük be helyette rongylábú Baloghot, kicsit felpezsdíti majd a buktánkat. 73 percnél nyugodtan kivehetjük szellemlovasunkat, Gyurcsót, bár íztelen de jól mutat, hadd főjön Sallai feje is. Bő 90 perc után el is készült a buktánk, amit nem szívesen fogyasztunk, de muszáj lenyelni.
Természetesen továbbra is szurkolunk a fiúknak, lentről csak felfelé vezet az út. Reméljük a következő meccsen megszakadnak a pályán a címeres mezben, hogy megmutassák mire képesek. Ria Ria Hungária!!!
FastFood Spy