Magyar bukta, amilyet még te sem ettél!
2017. június 10. írta: FastFood Spy

Magyar bukta, amilyet még te sem ettél!

A következő sorok megzavarhatják a nyugalmat, aki látta a tegnapi Andorra elleni VB-selejtező mérkőzést kérem ne olvassa ha gyenge idegrendszerrel rendelkezik, valamint nem bírja a viccet. Természetesen továbbra is szurkolunk hazánk válogatottjának, de sokkolt minket az eredmény.

Legújabb finomság a piacon: MAGYAR BUKTA

 

Hozzávalók:

  • Először is kerítsünk egy nem túl nagy, maximum 3ezer fő befogadására alkalmas stadiont                 18952617_1383858078350368_5665348562985477053_n_1.jpg (valami ilyesmit)   
  • Ezután az alábbi fűszereket random dobáljuk bele:    
    • 27 éves „bika” Gulácsi 
    • 23 éves „kihagyható” Bese
    • 27 éves „frissensült magyar” Vinícius
    • 24 éves „francia légiós” Lang
    • 19 éves „ifjú titán” Tóth B.
    • 21 éves „Bolognai kellék” Nagy Á.
    • 23 éves „műfordító” Kleinheisler
    • 26 éves „szellemlovas” Gyurcsó
    • 28 éves „izomszaggató” Stieber, de ha probléma adódna ezzel a fűszerrel Nagy D.-vel helyettesíthetjük
    • 30 éves „aranyásó” Dzsudzsák
    • 25 éves „bombalábú” Eppel
    • Ízesítőnek pedig használhatunk egy 54 éves kiváló évjáratú Storck-ot

Miután alaposan összekevertük a fűszereket, hagyjuk állni őket a kb. 25 fokos lámpafényes éjszakán 90 percig. De ne feledjük el időközben kivenni, nagyjából az 56. percnél Langot, hiszen máshol van szükség az erőre, ezért tegyük be helyette rongylábú Baloghot, kicsit felpezsdíti majd a buktánkat. 73 percnél nyugodtan kivehetjük szellemlovasunkat, Gyurcsót, bár íztelen de jól mutat, hadd főjön Sallai feje is.  Bő 90 perc után el is készült a buktánk, amit nem szívesen fogyasztunk, de muszáj lenyelni.andorra.jpg

 

Természetesen továbbra is szurkolunk a fiúknak, lentről csak felfelé vezet az út. Reméljük a következő meccsen megszakadnak a pályán a címeres mezben, hogy megmutassák mire képesek. Ria Ria Hungária!!!

FastFood Spy

A bejegyzés trackback címe:

https://kajafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr5412583437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása