Figyelem!!! Kitört a Ciabatta háború!!!
2017. július 26. írta: FastFood Spy

Figyelem!!! Kitört a Ciabatta háború!!!

Hihetetlen dolog történt!! 

 

Don Pepe országban háború tört ki a Ciabatta régióban, az Ízlelőbimbó területekért. Egyelőre két csoport ismert, akik  támadásokat indítanak egymás ellen: Bufallo Pork-ok és a Primavera Caprese-ek.

vs.jpg

A továbbiakban egy, a frontvonalról érkező tudósítást olvashattok a haditudósítóinktól.

...

Mit is kell tudni a két csoportról?

A Buffalo Pork-ok:

A Ciabatta tartomány neves szövetsége, híresek a masszív, húsos egységeikről.

Általunk ismert seregfelosztás:

-Sertéshús (tarja),
-Bacon,
-Lillahagyma,
-Mozzarella,
-Kéksajt,
-Kukoricás sajtszósz,
-Besamel,
-Friss paradicsom,
-Rukkola

20317208_1423532594405776_1074321522_o.jpg
Ez a meglehetősen nagynak számító fegyverarzenál. Már olvasásra is tudhatjuk, hogy milyen hatást fog elérni. A Buffallo csapat törekszik a támadások során minden egyes fegyvert bevetni. A csaták kezdetekor, általában ízelítőt kap az ellenfél egy kis tarja, lillahagyma, mozzarella és paradicsom fúzióból. Az ütközetek közepe tájékán már leginkább a bacon és a kukoricás sajtszósz dominál, de néhol feltűnik újra a tarja osztag is a besamel lopakodó ruhákban. A küzdelmek végére mindig hagynak meglepetést: a friss, ízes paradicsom, kéksajt és rukkola bombák mindig ráteszik az i-re a pontot.

Összességében egy nagyon felkészült, átgondolt egyesületről van szó, ha valaki ki szeretné próbálni milyen, amikor győzelmet aratnak ízlelő bimbói felett, nyugodt szívvel tudjuk ajánlani!

20316827_1423532571072445_1978704826_o.jpg

20273763_1423532484405787_776786036_o.jpg
Primavera Caprese-k

A másik neves, a Porkok versenytársának számító Caprese-k igencsak tudják, hogyan kell csatát nyerni az ellenség földjén, noha ez nem mindig sikerül, de javarészt sikeresnek mondhatóak a támadások.

A legfőbb erősségük: a könnyedség.

Meglepő lehet, hogy a seregből hiányzik a tarja vagy bármiféle masszív, húsos egység. Először nekünk is fura volt, de higgyétek el, megéri az ő oldalukon vívni a háborút!

Általunk ismert seregfelosztás:

-Majonézes tojássaláta
-Mozzarella
-Pesto krém
-Spenótos sajtkrém
-Balzsam szósz
-Paradicsom
-Bazsalikom
pru.jpg

A harc egész ideje alatt jellemző rájuk a könnyedség. Első támadásnál a mozzarella szinte észrevétlenül oson a rohamozó tojássaláta egységek között, ez a keveredés, szinte tökéletes kezdés minden csata elején. Ahogy haladunk előre az ütközetben, úgy tűnik fel egyre több és több osztag. A leghatásosabb lerohanásnak mi a spenótos sajtkrém valamint a tojássaláta egységek egyszerre való támadását gondoljuk. Ahogy a majonéz és a parajos sajtkrém keveredik, már térdre kényszerítik az ízlelőbimbókat, végül a kegyelem döfést a tojás és a pesto krém adja.

Ha szereted a sajtot, és szívesen kipróbálnád milyen egy majonézes, sajtkrémes és tojásos ellenfél ellen küzdeni pestoval spékelve,akkor ne habozz, mert már csak 5 napod van rá hogy eldöntsd melyik a jobb!!

Szerinted ki érdemli meg az Ízlelőbimbó területet??


pru3.jpg
pru2.jpg
Esetleg te is kipróbáltad már mind a két szendvicset? Bátran írd le véleményed Facebook oldalunkon.


FastFood Spy

A bejegyzés trackback címe:

https://kajafigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr4812682159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása